onsdag 20. mai 2009

17. mai - scootertur og grilling i fjæra

Søndag 17. mai var det strålende sol i Longyearbyen. Det var et par minusgrader og relativt vindstille. Snøen smelter nå i mai og snøscootersesongen går mot slutten. Hvilken bedre måte i feire dagen på enn scootertur og grilling? Nina S. er på besøk, og sammen med 3 andre dro vi til Coles Bay. Vi hadde en veldig annerledes og uforglemmelig 17. mai.


Hipp hipp hurraaaah!!




Vi fant en bar flekk i fjæra i Coles Bay! Med 1 meter snøkant i ryggen ble dette et vindstille og nydelig grillsted, med sola i ansiktet og nydelig utsikt.




Pølser, flagg og champagne - alt som hører til på 17. mai! Berit hadde til og med tatt med iskrem!




Nina S. (til høyre) og Gøril. Scooterdressen erstattet bunaden i år. Deilig å slippe å stryke bunadsskjorte og holde pusten hele dagen.





Coles Bay er et nedlagt russisk gruvesamfunn som nå består av noen få forfalne hus, som dette i bakgrunnen. Vi var helt alene, og glemte nesten helt å holde utkikk etter isbjørn der vi koste oss i sola. Bamsemums i scooterdress...

Dagen ble avsluttet i boblebadet til Nils. Selvsagt med champagne og flagg, og utsikt over Isfjorden og Longyearbyen. MAKE MY DAY!





Ingen kommentarer: